loading...

12 Şubat 2016 Cuma

Muhteşem Yüzyıl Kösem rekor kırdı

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı 'Muhteşem Yüzyıl Kösem’in daha yayınlanmadan başlayan satışları hızla devam ediyor. 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', henüz 13. bölümü yayınlanırken 30 ülkeye satılarak bir rekora imza attı.

Ortadoğu’da 22 ülkenin yanı sıra, Rusya, Endonezya, Macaristan, Romanya, Pakistan, Kosova, Yunanistan ve Bulgaristan’a satılan Kösem, global bir ekran fenomeni olma yolunda ilerliyor.
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in Ortadoğu’da 22 ülkede yayınını sağlayan OSN, ilk bölümün yayınlanması ile gün birincisi oldu. Şu anda OSN ekranlarında 7. bölümü yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem, gün birincisi olarak yayın hayatına devam ediyor.

ABD’deki İspanyolca yayın yapan televizyonlar, Türk dizilerinin büyük ilgiyle takip edildiği Latin Amerika ülkeleri de önümüzdeki haftalarda Muhteşem Yüzyıl Kösem’i yayınlamaya başlayacak.

Muhteşem Yüzyıl ile tüm dünyayı saran Osmanlı döneminin görkemi, Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan modası “Muhteşem Yüzyıl Kösem”le birlikte yerini Kösem modasına bıraktı. Osmanlı döneminin en güçlü kadını olarak tarihe adını yazdıran Kösem Sultan , Beren Saat’in dizideki performansı ile dünyayı etkisi altına almaya başladı.

Türk turizmine de ciddi katkı yapan Muhteşem Yüzyıl’dan sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem de, tüm dünyada bir Türk modasına öncülüğü yapmaya devam ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
muhtesemyuzyilkosemm Adresli Web-Sitemiz, Dizi Fan Sitesi olup, Telif Haklarına karşı saygılı olmaya son derece özen göstermektedir. Sitemizde asla korsan içerik paylaşılmaz. Resmi Yayın Haklarına sahip olan STAR TV kanalının Resmi İnternet Sitesine ve/veya Resmi Yayıncıların (eğer varsa) YouTube hesaplarındaki Official/Resmi Videolara Aktif Link verilerek, ziyaretçiler yönlendirilir. HERHANGİ BİR İTİRAZ HALİNDE, BU İTİRAZLAR İVEDİLİKLE DEĞERLENDİRİLECEKTİR. İLETİŞİM MAİL:singleseam@gmail.com