loading...

16 Şubat 2016 Salı

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de üç önemli ayrılık

Star TV’de her Perşembe ekrana gelen Muhteşem yüzyıl Kösem’de 3 ayrılık yaşanacak.
Gelecek hafta, 14. bölümde Fahriye Sultan rolüyle izleyici karşısına çıkan Gülcan Arslan Muhteşem Yüzyıl Kösem’e veda edecek. 16. bölümde ise Handan Sultan rolüyle izleyici karşısına çıkacak olanTülin Özen ekranlara veda edecek. Tülin Özen’in ardından gerçekleşecek olan zaman atlamasıyla Dilruba Sultan ve Şehzade Mustafa’nın yetişkin halleri diziye dahil olurken, ölüm kotasına Derviş Paşa karakterini canlandıran Mehmet Kurtuluş eklenecek.

Ayrıca Kara Davud Paşa rolüyle, Dilruba Sultan’ın eşi olarak sürpiz bir oyuncu izleyici karşısına çıkacak. Nisan sonları gibi Genç Osman karakterinin de diziye katılacağı Muhteşem Yüzyıl Kösem, sezonu sürekli tazeleyerek kapatacak.Fahriye Sultan rolüyle izleyici karşısına çıkan Gülcan Arslan Muhteşem Yüzyıl Kösem’e veda edecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
muhtesemyuzyilkosemm Adresli Web-Sitemiz, Dizi Fan Sitesi olup, Telif Haklarına karşı saygılı olmaya son derece özen göstermektedir. Sitemizde asla korsan içerik paylaşılmaz. Resmi Yayın Haklarına sahip olan STAR TV kanalının Resmi İnternet Sitesine ve/veya Resmi Yayıncıların (eğer varsa) YouTube hesaplarındaki Official/Resmi Videolara Aktif Link verilerek, ziyaretçiler yönlendirilir. HERHANGİ BİR İTİRAZ HALİNDE, BU İTİRAZLAR İVEDİLİKLE DEĞERLENDİRİLECEKTİR. İLETİŞİM MAİL:singleseam@gmail.com